Werkgevers

Met een stoelyogasessie biedt uw bedrijf de medewerkers een laagdrempelige manier om met een korte break van ongeveer 20 minuten hun mind en body even met iets anders bezig te laten zijn.

De stoelyogasessie kan gewoon in werkkleding gedaan worden. En, eigenlijk is er alleen maar een ruimte nodig waar stoelen in gezet kunnen worden (evt. een vergaderruimte). Met een stoelyogasessie wordt het ook makkelijker om de medewerkers, die eigenlijk te druk zijn om een pauze te nemen, te bereiken. Voor de sessie hoeven ze zich niet om te kleden of het pand te verlaten. Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die niet van bv fitness of sporten in het algemeen houden. Juist voor hen is een stoelyogasessie zeer geschikt, omdat ze toch op een leuke / luchtige manier met hun lichaam en geest bezig kunnen zijn en daardoor de broodnodige ontspanning kunnen leren vinden.

BELANGRIJK!!

Tijdens een stoelyogasessie ligt de focus vooral op de ademhaling en het rekken en strekken van het lichaam. Daarnaast gaat het er om, dat er een ontspannen en rustige sfeer geschept wordt. Tijdens de stoelyogasessie  hangt er een bordje ” niet storen”  op de deur en zijn telefoons niet aanwezig of helemaal uit. Want zelfs een knipperend lichtje van de telefoon kan heel storend werken.

Er zijn 5 hoofdthema’s die natuurlijk ook onderling gemixt kunnen worden:

  • Stress en burn-out gerelateerd
  • Energieboost
  • Rug-, nek- en schouderklachten
  • Focussen kun je leren.
  • Een korte break als welkome afleiding van een zware dag.

Verder werk ik graag samen met degene die mij inhuurt om een zo passend mogelijk pakket aan te bieden. Alles is mogelijk.  Ik kan meewerken aan het uitdiepen van thema’s op het werk zoals :

*Vitaliteitstraining

*Duurzame inzetbaarheid

*Meer effectiviteit op de werkvloer.

*De dag van het ontspannen werken.

De stoelyogasessies van 20 minuten zijn wekelijks of maandelijks te boeken.

Kortom heeft u interesse om uw medewerkers een gezond tussendoortje aan te bieden? U kunt mij bereiken op:

Mob.:  06-19656981 of Email: info@yogazwijndrecht.nl of  info@sophieatwork.nl